10 sfaturi antiplictiseala,

1. Fumeaza iarba (doar daca ai bani si pentru altceva decat varietatea ce se gaseste in gradina).

2. Bea. Pana peretii vorbesc sau te asculta, dupa caz.

3. Escaladeaza un munte, dar ai grija ca franghia sa fie putin roasa (simuleaza zborul, doar cand ai ajuns aproape in varf).

4. Mananca asfalt. Poate avea un gust relativ bun ( daca iti mai ramane chiar si un dinte-n gura, esti unul dintre cazurile fericite).

5. Leaga o franghie de o creanga ( cel putin 6 metri distanta de pamant) si pentru o zi vei deveni Tarzan sau o piftie plina de vanatai.

6. Arunca-te in piscina, dar cazatura ta va oscila intre cap si fund ( alege fundul, fara cap nu-ti garanteaza nimeni trezirea).

7. Totdeauna, ti-ai dorit sa simti vantul fluturandu-ti pletele, nu? Dar ca totul sa fie mai palpitant, experimenteaza acest lucru, doar cand automobilul capata o viteza impresionanta in apropierea unui stalp. Si, asa, contactul acestuia cu fata ta te va trimite direct in Tara Minunilor sau in sala de operatie.

8. Skateboarding? Role? Trotineta? N-ai nevoie de asa ceva atat timp cat detii un scaun cu trei picioare ( tin sa subliniez: cu trei picioare. Ai patru? Rupe-l pe cel de-al patrulea!) Urca-l, undeva, sus, fara balustrada! Leagana-te energic si in cadere vei vedea stelutele verzi sau galbene. Ideea e ca: nu-i noapte.

9. Te rostogolesti si te tot rostogolesti pe campie. Visezi unicorni. Vezi unicorni. Vorbesti cu unicorni. Esti unicorn. Ca sa iti iasa schema, plaseaza un bolovan in calea ta. 

10. Daca ai respectat toate punctele de mai sus, paradisul e pe aproape.

tumblr_naag7alLtN1to5xfco1_500

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s